Ads Städgrupp AB

Ads Städgrupp AB

Hejsan och god morgon alla fina och trevliga läsare och välkomna åter till bloggen och ett inlägg som jag skriver så här en torsdag i juli. Jag har aldrig sagt det i något av mina inlägg förut, att jag får hjälp av Ads Städgrupp AB. Det hela började ett par veckor före jul när jag inte hade tid att städa mitt i julruschen. För första gången i mitt liv såg jag mig om efter något företag som utför städning, och då hittade jag det här företaget som erbjuder hemstäd i Helsingborg. 

Det är ungefär som att vara beroende av droger eller sprit. Har man en gång börjat är det svårt att sluta, och för min del så har det här inneburit att jag alltsedan den där gången då Ads Städgrupp AB var här för första gången så har de kommit tillbaka en gång i månaden och det har jag haft stor nytta av. Det här företaget kan hjälpa alla inom hemstäd i Helsingborg med omnejd och känner man att det hade varit gott att slippa lägga massa tid på städningen så är det inget fel alls att anlita ett städföretag. Jag tycker att det här är en av de bästa sakerna jag kan anlita hjälp med, för nu inser jag hur mycket tid jag tidigare spenderat på att städa och nu när jag inte behöver mer än kompletteringsstäda lite lätt så har jag fått en annan energi och ork till att göra andra roliga saker i livet istället för som det var förr då jag knappt gjorde annat än att skura golven och dammtorka. Sedan är en del av kostnaden för att anlita ett sådant här företag inom hemstäd i Helsingborg avdragsgillt, det gör att det inte kostar mer att anlita dem än att tanka full tank i bilen ett par gånger. 

 


Kommentarer är stängda.