Byggnadsställningar för dig i Gävle

Byggnadsställningar för dig i Gävle

Nu är första semesterveckan slut men om det verkligen har varit semester tål att diskuteras. Jag och min svåger har nämligen målat om min svågers hus och det tog faktiskt en hel vecka. Det är en del att tänka på, bland annat så är det lätt att tro att det bara är att sätta igång att måla, men riktigt så går det inte till. Min svåger såg till att skaffa en byggnadsställning, och när det gäller byggnadsställningar i Gävle så finns det ett företag som heter Waan AB som alla som behöver byggnadsställningar i Gävle kan höra av sig till. 

Även om huset inte är jättehögt, så är det i alla fall i tre våningsplan, och då förstår alla att man inte kan måla om man inte har en byggnadsställning. Min svåger berättade för mig att han först hade tyckt att det var lite svårt att hitta ett företag som hyr ut byggnadsställningar i Gävle med omnejd, men sedan fick han tipset på Waan AB av en kollega och det var verkligen ett bra tips eftersom det av Waan AB gick hur lätt som helst att få en byggnadsställning som var anpassad utifrån husets förutsättningar. Om du har ett arbete planerat där det krävs en byggnadsställning då tycker jag att du ska ringa eller höra av dig på något annat vis till Waan AB. Du kan även kika närmare på det här företaget inne på deras hemsida. Det var allt för mig för den här gången, hoppas ni snart är tillbaka på bloggen igen för att läsa de andra inläggen som jag ska skriva litet senare idag. 


Kommentarer är stängda.