Vackrare hy efter en ansiktsbehandling

Vackrare hy efter en ansiktsbehandling

En ansiktsbehandling är en procedur för att rengöra och försköna ansiktet, avlägsna döda hudceller och reducera fläckar, som t.ex. pormaskar eller vita pormaskar. Det kan göras av antingen en hudterapeut (en utbildad yrkesutövare) eller av dig själv; många apotek säljer ansiktsrengöringskit. Du kommer att få en mycket vackrare hy efter att ha gjort en ansiktsrengöring eftersom den kan hjälpa till att bli av med tilltäppta porer: ingen blir glad av att ha massa pormaskar som svarta prickar på näsan och det hjälper inte att klämma ut dem för då kan det bli infekterat och du blir svullen och röd i ansiktet. Man kan göra som jag och gå till en professionell skönhetssalong och jag går alltid till en här i Helsingborg som jag tänker mig att även ni kan gå till för det är prisvärt och resultatet är fantastiskt. Om du vill veta namnet på skönhetssalongen (i Helsingborg) och priset för ansiktsbehandling kan jag berätta det om du skickar ett mejl eller lämnar en kommentar, men först ska vi prata om ansiktsrengöring.

Den ansiktsrengöring jag använder är utformad för att få min hud att se bättre ut och den tar bort döda celler från mitt ansikte; dessa celler kan byggas upp i ansiktet och blockera porerna och detta kan orsaka finnar. Det är mellan gångerna som jag går till denna salong som jag gör detta hemma varje kväll innan jag går och lägger mig. Efter att ha använt en ansiktsrengöring ser mitt ansiktsutseende fräschare och renare ut när smutsen har avlägsnats! Du behöver bara applicera den med vatten eller en ansiktssvamp och sedan låta den verka i fem minuter innan du sköljer av den med ljummet vatten eftersom kallt vatten minskar blodflödet i ansiktet. Detta är inte svårt så vem som helst kan göra det. Lycka till med er ansiktsbehandling och kram och hejdå!


Kommentarer är stängda.