Vassvikens Gammalt & Nytt

Vassvikens Gammalt & Nytt

God morgon, god morgon. Det är söndag idag och mellan klockan 11-15 är det öppet i en butik som heter Vassvikens Gammalt & Nytt som är en loppis för alla i Mellerud med omnejd som vill handa second hand. Jag tycker det är så roligt att åka till denna butik och det är dit jag åker om en stund för att se om jag kan hitta några prylar som kan vara bra att ha i min nya lägenhet. Jag vet inte hur många av er som har hört talas om Vassvikens Gammalt & Nytt, eller som har varit hos dem och handlat, men jag vet att jag är långt ifrån den enda personen som tycker det är både bra för plånboken och för miljön att handla secondhand, och har ni inte hört om denna loppis i Mellerud med omnejd tidigare så får ni ju veta om att den finns nu eftersom jag skriver det här inlägget. Jag har varit hos dem några gånger och hittat fina och billiga saker och så tycker jag att det är roligt också att hitta på någonting på söndagarna, för det är annars en rätt så trist dag, men med ett besök hos Vassvikens Gammalt & Nytt så blir helt plötsligt söndagen en av veckan bästa dagar. Det här är en butik för alla som söker efter en loppis i Mellerud med omnejd, och även om Vassvikens Gammalt & Nytt har en fast butik så händer det att delar av sortimentet tas med för besök i städer häromkring, så även om du inte har möjlighet att ta dig till butiken så kan du ju hålla lite koll på om och när Vassvikens Gammalt & Nytt kommer på besök till din stad. 


Kommentarer är stängda.