Golven blev som nya

Golven blev som nya

Hejsan och god förmiddag alla följare och här är det härligt väder vilket vi alla i Nacka tycker mycket om, solen skiner och himlen är blå och det är 27 grader varmt ute. Det här med golv har jag inte skrivit om innan men efter att jag fått parketten i vardagsrummet slipad med ett mycket bra resultat så kände jag att jag ville skriva ett inlägg om detta företag som har hjälpt mig för det är säkert någon av er som även ni önskar få hjälp med golvslipning, till en låg kostnad, i alla fall lägre än vad många andra företag tar.

Nu råkar det vara så att detta företag har en bra hemsida så den tar jag och länkar er till, så det är bara att klicka här så kommer ni dit. Om ni går i tankar på att slipa era golv så tänk då på detta:

Golvslipning görs både för gamla golv i dåligt skick och för golv som är i gott skick men som man bara vill ska se ut som nya igen. Det görs av flera anledningar. Golvbrädor kan vara skeva med tiden eftersom de har legat där i många år. Träet blir också mörkare med åren så golvslipning kan förlänga golvbrädornas livslängd om de inte är för slitna. För att få ett bättre resultat när golvbrädorna slipas bör golvet dammsugas eller rengöras noggrant från smuts och skräp som sedan ska plockas upp ordentligt. Det är viktigt att du gör detta steg rätt, för om du lämnar kvar mycket smuts på dem efter slipningen kommer de att synas ganska tydligt på ditt färdiga golv och det vill man ju inte, men tar du hjälp av detta företag så behöver du egentligen inte bekymra dig över någonting för de tar ju hand om allt.


Kommentarer är stängda.