Dräneringen kring hyreshuset

Dräneringen kring hyreshuset

Vårt hyreshus ligger i en sluttning och det är inte dränerat tror vi när huset byggdes. I somras började vatten forsa in i källaren och det blev vattenfyllt i rummet med elcentralen, vi var där och sög upp vatten med en maskin flera gånger om dagen men det fylldes hela tiden på med mer vatten. Hyresvärden sa att här behövs det en dränering och då fann han ett företag i Skåne som kom hit och försökte lokalisera felet. De grävde stora hål i gräsmattan och till sist fann de var vattnet kom ifrån och då var det dags att se till att täppa till tillflödet och samtidigt lägga en dränering kring huset och det blev omfattande grävarbeten men det blev bra i sista änden. Tack vare ett detta företag gjorde ett så kvalitativt jobb så kände jag att det vore bra att skriva ett inlägg om detta, för det kommer alltid finnas dem i Skåne som behöver hjälp med dränering och då är detta ett bra och pålitligt val utav företag. Om ni inte visste det innan så vet ni efter att ni läst klart detta att:

Se till att undvika hälsoproblem som astma och allergier som kan komma om man har fukt i huset.Anlita ett företag men gör gärna så att ni tar offerter ifrån några olika företag så att ni har någonting att jämföra med när det kommer till kostnaden.Stick inte huvudet i sanden och tro att det löser sig av sig självt, det gör det inte och det vet ni ju innerst inne. Ring professionell hjälp allaredan idag.

Med det sagt var det ingenting mera jag hade att säga om just detta, men som ni vet så har jag alltid många uppslag till vad jag ska skriva om så gör gärna så att ni kommer åter till bloggen snart för att läsa nya spännande inlägg!


Kommentarer är stängda.