Naglar med glitter till nyår

Naglar med glitter till nyår

Äntligen har jag tagit mig iväg till en salong i Skövde för att få snygga naglar och det är för att det är nyår snart och jag är bortbjuden på fest, det är ju bara nyår en gång om året och varför inte fixa till sig lite extra då? Det är naglar med glitter för nyår!

Jag har aldrig gått till en salong förut och det var verkligen trevligt, jag valde färg och allting. Jag tror att jag kommer att gå dit oftare nu, det är inte heller så dyrt och man kan få riktigt fina naglar. De jag har är ganska korta så jag tycker inte att de ser så bra ut med det gör de nu och jag är verkligen nöjd med resultatet. Jag skulle definitivt rekommendera att gå till en salong om du vill göra i ordning dina naglar för det är absolut värt det. Du kan välja vilken färg du vill ha och allting och de ser till att de ser perfekta ut. Det tar inte heller särskilt lång tid så man kan lätt gå dit när man har en liten stund över. Just den här salongen valde jag för att en vän till mig hade varit där och hon hade inte varit där en gång utan flera gånger de senaste åren och det fanns ingenting negativt att säga enligt min vän. Då hon är en nära vän som jag litar på kände jag mig inte det minsta orolig när jag gick dit och det visade sig att min vän hade alldeles rätt, det var verkligen både kvalitet på behandlingen men även att personalen hade en bra kundservice och de fick mig att känna mig varmt välkomnad, så det var inte sista gången jag gick dit ska jag säga er!


Kommentarer är stängda.